Beleggen bij BinckBank

Voel je het kriebelen om zelf de beurs te verkennen?
BinckBank gelooft dat iedereen kan beleggen!

 

Je geld laten beleggen

Ben je door een laag wettelijk pensioen, de hoge inflatie en de dalende koopkracht onzeker over je financiële toekomst? En dat terwijl je misschien eerder wil stoppen met werken, een wereldreis wil maken of de kinderen wil laten studeren. Wat het ook is: je kan vandaag nog beginnen met het opbouwen van je vermogen … Door ons te laten beleggen voor jou. Ontdek hier de mogelijkheden, risico’s en kosten.

 

Of liever zelf aan de slag?

Hou je graag de touwtjes zelf in handen? Bepaal je liever zelf hoe en wanneer je belegt? Ben je daarnaast altijd op de hoogte van het laatste beursnieuws? Dan kan je gerust zelf beleggen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Belangrijke informatie

Misschien trappen we open deuren in, maar in alle transparantie willen we je toch zeker meegeven dat:

  • aan elke vorm van beleggen risico’s zijn verbonden. Meestal geldt dat een belegging met een hoger verwacht rendement ook grotere risico's met zich meebrengt.
  • aan beleggen ook kosten en lasten zijn verbonden. De tarieven van BinckBank vind je in het Documentencenter op www.binck.be/documentencenter .
  • deze informatie niet bedoeld is als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het uitvoeren van bepaalde beleggingen door BinckBank.

 

Zelf Beleggen

Van plan om zelf te beleggen? Prima, maar BinckBank gaat voor elke belegging eerst na of die gepast is voor jou. Daarvoor baseert de bank zich, aan de hand van een vragenlijst, op je kennis van en ervaring met het beleggingsproduct in kwestie. Heb je toch onvoldoende kennis en/of ervaring of heb je de vragenlijst nog niet ingevuld? Dan word je op tijd gewaarschuwd.

 

Laten Beleggen

Voor je je vermogen kan laten beheren, zal BinckBank op basis van je kennis en ervaring, je voorkeuren en je financiële situatie bepalen of dat voor jou de geschikte keuze is.